English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Små snabba steg

| 2011-01-27, 22:25

Efter att ha haft tre nätter i rad utan barn (rekord) så kom Joel inatt in till oss (tror faktiskt jag var inne och hämtade honom när han vaknat och var lite ledsen). John gick upp tidigt så när klockan ringde kvart över 7 så la jag mig och läste lite på paddan.

Sen vaknade Joel och vi busade lite i sängen. Helt plötsligt hör vi Simon ropa från sin säng. Jag ropar på honom och säger att han får komma in till oss och mysa. Efter en liten stund hör vi små snabba fotsteg och strax ser vi Simon komma i full galopp, håret på ända och med ett leende på läpparna. Han klättrar snabbt upp i sängen och vi lägger oss alla tre och myser lite.

Efter en sån morgon får man lite extra energi 🙂2 kommentarer to “Små snabba steg”

  1. Syster Yster says:

    😀

    Men det är konstigt… när Lo kommer galopperande med intensiv blick (om än inget annat än det fasta leendet…) och klättrar upp i sängen för att mysa lite, då får jag ingen extra energi alls! 😯 😆

  2. Sue says:

    Hehe 😯

Kommentera