English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Glassbilen

| 2011-01-27, 22:30

Vi har rätt många veckor nu undrat var glassbilen tagit vägen. Så idag när vi som vanligt skottade på framsidan efter dagis så hör vi melodin. Alla tre blir givetvis överlyckliga och jag rusar in för att hämta pengar och kasse.

Sen springer vi bort till stället där den brukar stå – och där är den. Båda barnen blir helt till sig och tittar storögda på alla glassar man kan köpa. Vi kommer överens om några stycken olika som vi köper. Joel fick den stora äran att själv plocka ut en av lådorna ur bilen.

Väl hemma var inte skottningen intressant utan de ville in och provsmaka en glass. Självklart!

Simon fortsatte prata om glassbilen hela kvällen. Nu får vi ta och äta massa glass så vi kan köpa lite när den kommer igen om två veckor. Tydligen har de haft vinteruppehåll så det är därför de inte varit här.2 kommentarer to “Glassbilen”

  1. Syster Yster says:

    Jag är imponerad att den redan kör igen! Det är ju inte så svårt att tänka sig att glass inte är det fösta folk är sugna på när det är 15 grader kallt… 😉

  2. Sue says:

    Hmm… inne har vi 20-22 grader så det kanske är därför :mrgreen:

Kommentera