Slumpad post: Mini Motoways
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tävlingsinstinkten vaknar

| 2011-02-02, 22:42

Ikväll var det som vanligt crossfit. Vi körde en hyfsat jobbigt wod på 12 minuter så då blev det givetvis en avslutningsövning oxå. Vi var 9 personer. 20 situps på tid. Den som var klar sist åkte ut och sen var det 20 situps igen för kvarvarande.

Första två varven låg jag på gränsen att åka ut. Sen skärpte jag till mig och slipade lite på tekniken och snabbheten.Man är ju där för att träna, och någonstans vaknar tävlingsinstinkten såklart.  Vips hade vi gjort 80 eller 100 situps och vi var inte så många kvar. Då gick vi ner på 10 situps. Sista vändan då vi bara var två kvar var det bara att ge allt – och vi var klara exakt samtidigt!

Nu sitter jag här hemma och är skönt trött. Glad att jag beslutade mig för att gå trots att jag är lite smårosslig i halsen och nyser. Kroppen var laddad och orkade!Kommentera