Slumpad post: Plantering och lek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Galonisar

| 2011-02-03, 10:07

Min tur att lämna idag. Simon som ofta krälar runt ut fick fleeceunderställ och galonisar. Joel som (jag iaf trodde) mest skottar och inte blir så blöt fick overallen. Kom i bra tid till dagis och det första Henrik säger är att Joel nog behöver galonisar.

Jag går in och lämnar ett duplotåg som Joel fick låna hem igår. När jag kommer ut ser jag hur Joel står och hoppar i en vattenpöl. Beslutet blir snabbt taget och jag rusar hem för att hämta galonisar även till Joel. Pust.

Nu hoppas jag iaf att han inte blir blöt även om jag blev ganska svettig av hela operation 🙂

Mest irriterande var att vi igår sa att vi borde ta med galonisar och hänga på dagis nu… men jag glömde bort.Kommentera