Slumpad post: Bokhyllesortering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Mona”

| 2011-02-03, 10:35

Förra våren och i höstas hade en fantastisk tjej vik på dagis. Nu för våren hittade de en nyutbildad tjej till småbarn så Monika fick inte fortsätta. Kändes lite trist men bra att de satsar på utbildad personal såklart.

Så i måndags när jag lämnar barnen och det blev lite stök för Joel skulle vara inne (ville vara ute) och Simon skulle vara ute (ville vara inne) så kliver helt plötsligt Monika in. Hon har fått plats hela våren som extraresurs för avdelningen! Jag frågade Simon vem det var som kom och han skiner upp som en sol och säger “Mona!”.

Idag när jag lämnade och han började inse att jag ska gå så kommer Monika precis och han skiner återigen upp som en sol och springer bort till henne. Sen var jag som bortglömd.

Även på storbarn så har de fått en ny fast resurs (nyutbildad) och vikarien Manne har slutat. Nu tror vi på suveräna personalteam 🙂 Även om det känns trist när någon försvinner…Kommentera