Slumpad post: Ny TV
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nöjd med dagen

| 2011-02-16, 22:59

Upp som vanligt vid 6, snabb frukost och sen färd till jobbet (t-bana). Effektiv som tusan hela förmiddagen (som var mötesfri!). God lunch (egengjord köttsoppa) och sen ett halvbra möte men jag fixade med lite annat under tiden.

Drog hem, lite tidigt insåg jag först men insåg sen att vi ju hade städdag inbokad. Så före jag hämtade barnen städade jag toaletterna och förberedde middagen. Hämtningen gick ok (alltid lite bök att klä på dem). Väl hemma så gick vi upp och fixade. Bytte lakan och började röja. Barnen hjälper till lite granna iaf.

Hann slänga in en tvätt, fixa middagen, göra kaffe och röja halva övervåningen och lite här nere före John kom hem. Vi åt och sen röjde jag klart däruppe. John dammsög och jag våttorkade, barnen tittade på Bolibompa. När de sen åt kvällis ställde jag tillbaka allt uppe och röjde nere. Medans John sen dammsög och våttorkade här nere så läste jag för barnen.

Sen drog jag och tränade crossfit (nytt flåspass), och avslutade dagen med att hämta paket på både Filmkedjan och ICA.

Så skönt när energin finns där. Från att inte ha känt så alls i höstas har den äntligen kommit tillbaka!5 kommentarer to “Nöjd med dagen”

 1. Syster Yster says:

  Jaså, det var till Stockholm den försvann… 😉

  Skämt åsido: grattis! Det *är* skönt att få saker gjorda, och det blir en god cirkel om man har precis lagom för att ‘keep one going’ 🙂

 2. Sue says:

  Jepp så är det. Vi får se idag hur det blir. Bara att känna att man har lite ork även om man inte gör så mycket är bra 😆

 3. Syster Yster says:

  Så sant så… 🙂

 4. sandra says:

  gha…blir trött bara jag läser…vilken energi

 5. Sue says:

  Idag har jag varit långt ifrån lika effektiv, som en baksmälla antar jag 😎

Kommentera