Slumpad post: Jag är pappa!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Upp och ner på morgonen

| 2011-02-14, 22:44

Imorse vaknade jag vid halv 7 av att jag hörde Simon ropa på pappa. Ungefär samtidigt som jag vaknade till liv kom John uppför trappan. Simon var klarvaken och kom in till mig. John sa godmorgon och gick ner och fortsatte sin frukost. Jag och Simon la oss i sängen och läste pixiböcker dryga 20 minuter. Hur mysigt som helst! Sen väckte vi Joel och efter en stund gick vi alla ner och åt frukost. Frukosten gick rätt okej den här morgonen. Ibland går det sådär.

Sen borstade vi tänder och klädde på oss. Gick både bra och dåligt. Fick jaga lite, men inte så mycket argt eller lesset.

Sen skulle vi klä på oss utekläder. Då började cirkusen. Barnen ville leka, jag kom på att jag måste hitta nyckeln till slanglåset som vi låst fast snowracern med. Hittar den inte. Ringer John på privata från min jobbmobil. Kommer inte fram. Ringer Johns jobbmobil från min jobbmobil, inget svar. Hmm… kanske är det strul med Spring (igen) operatören på jobbet. Ringer Johns båda mobiler från min privata. Inget svar. Blir lagom glad. Samtidigt har Joel börjat gnälla för han vill ha massa saker i fickorna på overallen och jag råkade ta en av mössorna.

Blir rätt arg till slut på att ingen försöker klä på sig och det blir ju aldrig bra. Så Simon vrålar argt när jag klär på honom – sen glad. Joel är herr gnäll själv och jag är arg på att jag inte hittar nyckeln. Vi tar oss till slut ut och bestämmer oss för vagnen istället för alternativet pulkan. Eftersom vi blivit lite sena lyfter jag i Simon och sen Joel. Joel börjar stortjuta för han ville själv klättra upp. Suck!

Nåja vi kommer fram till dagis och Simon klättrar snabbt upp i Monikas famn och vikar lite snabbt åt mig (utan att titta på mig), Joel blir lite ledsen men just då kommer en stor snöplog in som de kan titta på och lyckan är total.

Jag knallar till jobbet. Pust!5 kommentarer to “Upp och ner på morgonen”

 1. Camilla says:

  Min morgon var nog ungefär som din. Det härjades ganska friskt vid frukost och sen fortsatte det resten av morgonen. Just idag skulle jag iväg på intervju också och hade bett dem att lyssna extra noga så att det inte skulle bli så stressigt. Trots att vi var uppe med tuppen hann jag knappt borsta håret. Felix är expert på att spela apa vid frukost och trigga igång Adam med alla möjliga clownfasoner och skådespeleri på hög nivå. Pustade ut i bilen och det var en skön tur på 20 minuter så jag hann varva ner lagom till det var dags för intervju. Det gick i alla fall bra som tur var 🙂

  Ibland är man som en urvriden disktrasa när man lämnar huset på morgnarna. Det har gått riktigt bra förut, vet inte riktigt vad som har hänt senaste två veckorna. Pust!

 2. Sue says:

  Haha, så du menar att träsket fortsätter när de blir lite äldre oxå 😯

 3. Camilla says:

  Ni kanske har träsket just nu när de är yngre, kanske blir enklare med tätare åldersskillnad när de blir äldre 🙂

 4. sandra says:

  Ha,ha,ha,ha…åh vad jag njuter över att vara över just den fasen i livet iaf :mrgreen:

 5. Sue says:

  Haha, bra att få en påminnelse om hur livet är i andra faser än den man själv är i :mrgreen:
  Ja Camilla, vi får hoppas att det är så 😛

Kommentera