Slumpad post: Fler nyckelringar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre vagnar

| 2011-02-21, 22:09

Idag var det inte lika kallt så vid 9-hugget klädde jag och barnen på oss och gick till busshållplatsen. Hoppade på första bussen som kom och åkte till Hemköp. Simon var helnöjd och berättade för flera runt oss att han åkte buss.

Som vanligt tog de varsin vagn och fyllde med diverse saker. Märks på Simon att han varit med mer nu så det blir enklare och enklare, även om han är rätt envis och ibland helt plötsligt står med händerna i någon “tag-själv”-behållare.

Helt plötsligt vägrade Simon köra sin vagn så då fick han sitta i vagnen, givetvis ville även Joel sitta i vagnen och äta sin banan så det var bara att göra plats för honom i själva vagndelen. Sen fick jag testa lite olika sätt att köra tre vagnar. Det som funkade bäst var att köra den stora en bit och sen gå och hämta de små och så hålla på så. Tur att Hemköp inte är så stort 🙂

Vid kassan fick de hoppa ur och tömma sina vagnar själva. Oj vilket tempo de fick upp. Joel givetvis med ljudeffekter och prat om gaffeltruck (eller om det var någon annan maskin han var). Simon är ju sen inte sen att hänga på så även han fick till några ljudeffekter. Sen fick de några chokladbitar och varsin pixibok när jag packade ner i kassar (festisen hade de nämligen redan avverkat i vagnen).

Precis som förra gången kom John och hämtade oss. Helt perfekt!Kommentera