Slumpad post: Kokosnötter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pågående saker

| 2011-03-02, 22:14

Jag har alltid haft en tendens att påbörja massa saker och sen vara dålig på att slutföra. Just nu är det många saker som påbörjats, men jag ska nog se till att slutföra ganska snart 🙂

 • Läsmässigt så har jag helt plötsligt tre böcker på samma gång.
  • Den föraktade falukorven av Karin Ahlborg, har jag just nu förlagt och inte hunnit leta. Klart mer seriös bok än jag förväntade mig och vill absolut hitta den!
  • Miraklet på Speedy Motors av Alexander McCall Smith känns hittills rätt ok men kanske kanske att jag snart läst klart om Damernas detektivbyrå. Eller nej, jag gillar dem nog fortfarande.
  • Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson som hittills är en fullträff. Inte det minsta förutsägbar och riktigt underhållande. Den som har företräde helt klart!
  • Sen ligger Connellys senaste, Fågelskrämman, och ropar på mig.
 • Symässigt har jag även där tre påbörjade projekt
  • En top till mig som påbörjades förra veckan (tror jag). Där måste jag ta tag i halsmudden som är v-ringad. Måste bestämma mått eftersom det är första gången jag syr efter det mönstret. Således lite jobbigt = skjuter på det.
  • Igår började jag skära ut tröjor till barnen i lejontyget, och ikväll hann jag sy ihop delarna. Nu har jag muddar kvar att skära ut och sy på, plus fålla midjan på dem.
  • Istället för att fixa mudd så skar jag ut bitar till en ny tröja till John i molntyg. Nu är det halsmudd, ärm- och midjefållar kvar. Därför bloggar jag istället.

Får se om något kan bli klart imorgon när jag är hemma och vabbar med Joel. Läsmässigt vet jag inte hur jag ska få till det dock. Utöver det har jag massa gamla saker att blogga ikapp om, och för jobbet ska vi inte tala om antal puckar som blivit liggande och väntar nu när det blivit mycket vabbande. Gäller att fokusera och ändå vara här och nu!4 kommentarer to “Pågående saker”

 1. Syster Yster says:

  Hehe, en sak i taget brukar vara det enda alternativet i så fall… 😉

  Och apropå böcker – och A McC S – såg du min väns rekommendation av hans andra serie om Isabel Dalhousie och “The Sunday Philosophy Club” (vet inte vad de blir på svenska) under min post “Visitor!“? Jag har inte gett mig på dem än, men snart… :mrgreen:

 2. Sue says:

  Har noterat den serien men kommer aldrig ikapp med vanliga bokhögen så än så länge förbud på att börja läsa nya…

  Har nu plockat fram muddtygen och lite mått iaf så får vi se vad som händer. Får ju inte köpa mer tyg förrän jag sytt klart saker med tyger jag har. “Lite” tyg måste man ju iofs alltid ha i lager 😀

 3. […] en bok om damerna på byrån och som jag skrev under pågående läsning så är jag splittrad. De är inte lysande men de är mysiga och jag vill veta vad som händer […]

Kommentera