Slumpad post: Titta i taket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

VAB igen

| 2011-03-02, 21:56

I onsdags fick Simon vara hemma då han haft feber i tisdags em. Joel gick till dagis som vanligt, men på torsdagen skulle han till logopeden vid halv 2 och fick således vara hemma eftersom Simon ändå var hemma. Han hade då börjat hosta. Fredagen hostig och hemma. I helgen fortsatt hostig så vi bestämde i söndags att båda fick vara hemma både måndag och tisdag för att bli friska.

Således dagis idag. John lämnade och det hade gått fint. En timme senare ringer dagis och säger att Joel hostat mycket, och blivit väldigt varm. Bara för John att gå dit och hämta. Simon fick stanna hela dagen och verkar vara frisk nu.

Imorgon är jag hemma med Joel och så får vi se hur det blir på fredag.Kommentera