Slumpad post: Syfestival
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En topp till mig

| 2011-03-06, 21:27

Inte bara John har fått en tröja sydd utan även jag. Mönstret kan kombineras på nio olika sätt vilket är enormt bra. Denna gång valde jag en v-ringad tröja med kort ärm. Hade mätt mig först och insett att jag fick blanda lite med storlek som experiment. Kommer förfina lite till nästa tröja eftersom jag tyckte den blev bra över brösten men lite för vid längre ner. Kan även bero på tyget som är mycket stretchigt.

Har redan haft tröjan på mig till jobbet en dag och gillar den skarpt. Helt suveränt att kunna bestämma själv hur lång tröjan ska vara eftersom jag avskyr när de är för korta. Kommer helt klart bli fler tröjor och jag har minst två tyger redo för utklippning till mig. Nu funderar jag dock på om jag ska ha exakt samma modell…

Mottagare: Sue
Mönster: Creative workshop 303 (finnas att beställa på deras hemsida), stl 42/44. 
Material: Jeansfärgad jersey från Mjuka tyger, halsmudden i samma tyg.3 kommentarer to “En topp till mig”

  1. Syster Yster says:

    Ooohh…! Imponerad! 🙂

  2. Sue says:

    Tack 🙂

  3. […] kan bara John ha en molntröja utan även jag måste ha en, såklart. Körde samma mönster som min första topp, dock minskade jag ner hela till 42 eftersom det räcker. Var rätt längesen jag började på den […]

Kommentera