Slumpad post: Vaccinationsbaksmälla
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Facebook

| 2011-03-06, 22:03

Facebook är ett fenomen. Jag fascineras ofta av olika aspekter kring facebook och det är otroligt roligt att hitta olika personer där. Jag har länge följt mina au-pairbarn på facebook. Tror faktiskt att de var mina första vänner där. Nu har jag fått kontakt med det första barnet som jag satt barnvakt för, Angelica. Jag är faktiskt hennes halvfaster eftersom min halvbror är hennes pappa. Så släkten utökas på facebook!

Känns konstigt att helt plötsligt få inblick in en persons liv, en person som i min värld är 3-4 år gammal för det var då någon gång föräldrarna separerade och hon flyttade. Coolt är vad det är!

 2 kommentarer to “Facebook”

  1. sandra says:

    Angelica minns jag 🙂

Kommentera