Slumpad post: Se färgnyanser
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plingar på bussen

| 2011-03-08, 8:06

När vi senast åkte till Hemköp så missade vi bussen som går närmast oss och istället för att vänta knallade vi till en annan hållplats. Bussen kom efter en stund och vi gick på. Busschauffören kommenterade att vi var de första på bussen, sen Tyresö centrum där bussen startade.

Tur var det för när vi väl satt oss och tittade ut så hör jag hur det plingar och inser att det är Simon som sitter i mitt knä som hittat röda knappen och trycker på den. Jag ropar fram till busschauffören att vi inte alls ska gå av. Han tittar i spegeln och ser Simon som fortsätter plinga, och skrattar. Jag ropar fram till honom igen att vi ska gå av först vid Hemköp och han nickar förstående.

När vi så går av efter ett par hållplatser så vinkar både barnen och busschauffören glatt till varandra.2 kommentarer to “Plingar på bussen”

  1. Syster Yster says:

    Aaahh… plinga på bussen! Tänk vilket enkelt och tidlöst nöje för barn! Ibland när jag sitter på en modern buss som bara har något fjantigt litet pip, eller – ännu värre! – inget ljud alls utan bara någon löjligt diskret liten lampa som tänds, då tycker jag synd om alla barn på den bussen, som berövas den fundamentala tillfredsställelsen i att plinga när det är dags!
    Vilken underbar liten historia! Och så skönt för er att få ha bussen ifred för ohämmat plingande… 😆

  2. Sue says:

    Nä så är det nog va. Vissa bussar har inte längre något ljud.
    Ja det var skönt för alla inblandade att vi var själva :mrgreen:

Kommentera