Slumpad post: "Skafferi" under trappan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många trådrullar

| 2011-03-08, 21:37

Älskar färger, och tror att jag alltid har gjort det. Regnbågar har alltid tilltalat mig och så fort jag ser storpack med pennor eller kritor väcks ett köpbehov. Nu när jag börjat sy så behövs det ju tråd.

Har ibland hittat såna där storpack med trådrullar och dregglat lite och på Hantverkshuset i Dalsland så är mitt starkaste minne ett skåp i trä där man kunde ha trådrullar. Har sen jag såg det dagdrömt om att ha ett sånt, givetvis fyllt med trådrullar i alla möjliga färger.

I höstas när jag började kolla runt lite efter tråd så hittade jag ett paket hos Bibbis textil. Efter ett tag slog jag till så nu har jag en hel hög med trådrullar och kan i princip alltid hitta någon som passar färgmässigt när jag ska sy. Helt suveränt!

Hjärnan arbetar lite på hur förvaringen ska ske (just nu i en plastback) och kanske kan det bli ett projekt för sommaren.4 kommentarer to “Många trådrullar”

  1. sandra says:

    Kolla in verktygslådor med småfack…jag har en superbra med massa fack som jag köpte till mina pärlor när jag var i “halsbands fasen”…

  2. Sue says:

    Ah, får ta med det i mina funderingar. Tack!

  3. […] vara mina många trådrullar och att jag fått till det med tvillingnål så kunde jag få till det snyggt på midjefållen på […]

  4. […] Beställde även extra blad till rullkniven och en grön tråd. En nyans jag hittills saknat trots alla mina rullar. Plus lite silikontråd som man verkar skulle ha när man syr underkläder och en del annat. […]

Kommentera