Slumpad post: Wardley maps
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Samtalspott

| 2011-03-10, 14:19

Vi hade ju under andra hälften av 2010 stora problem med vårt bredband men någon gång runt jul så löste de problemet verkar det som. Vi fick aldrig något sms om att det var löst men eftersom det har funkat i princip felfritt sen dess har vi varit nöjda.

På min att-göra-lista har då stått att ringa Com Hem för att få kompensation. Idag tog jag tag i det. Valde faktura-fråga men blev efter en stunds väntan sen kopplad till bredbandssupport och fick sen prata med en kille som först bara ville ge rabatt för sista supportärendet varpå jag opponerade mig och han fick räkna med den tidigare perioden oxå. 350 kr blev summan som då skulle dras på nästa faktura enligt honom varpå jag återigen opponerade mig. Bredbandet står vår arbetsgivare för och det är ju vi som har fått lägga ner extra timmar eftersom vi inte kunnat jobba när vi skulle.

Han sa att det var så här de löste det. Jag muttrade lite och han frågade då vad jag hade tänkt mig. Sa att något med telefonin eller digital-tv hade varit bättre och då kom det genast fram att det gick fint att lägga det som samtalspott för telefonin. Han verkade något lättad när jag glatt accepterade den lösningen.

Med tanke på hur lite vi ringer för varje månad så kommer vi att ringa gratis länge…En kommentar to “Samtalspott”

  1. […] tidigare är denna del gratis då vi har alla tre tjänster så telefonin blir billig framöver. Har ju sen innan en pott dessutom som inte är slut […]

Kommentera