Slumpad post: Författarbesök av Majgull
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ländryggen

| 2011-03-10, 14:08

En av mina svaga delar i kroppen är ländryggen. Där har jag till och från under åren haft rätt ont och det är där min massör Cia har lyckats lösa en hel del problem. Nu har jag varit hyfsat smärtfri en period, även om jag känner att det inte är helt löst.

Efter en veckas hosta så var det igår dax för crosspass igen. På schemat stod det bla stående rodd, teknikgenomgång och sen fanns det med i passet. Passet självt var mycket mage och således även rygg. Jag vet att jag tänkte att det är bäst att jag skärper till mig och inte slarvar så att jag får ont i ryggen av det.

Insåg på morgonen att det kändes i ländryggen. Tur att det är vagn till dagis nu och inte snowracer för jag behövde något att hålla mig i. Väl hemma satte jag mig och jobbade och när jag sen skulle resa mig upp insåg jag att det mer än kändes. Det gjorde ONT! Först tänkte jag att jag sträckt till ryggen men under dagen har jag insett att det nog faktiskt bara är träningsvärk, fast väldigt för ovana muskler.

Jag hoppas att så är fallet och att det nu ger lite resultat – kanske var det just detta som behövdes. Har iaf insett att när det gör för ont så att man inte kan räta upp ryggen så kan man istället böja på knäna och då går det att räta upp ryggen utan smärta. Kanske inte en lösning om man är bland folk, eller behöver gå väldigt långt…2 kommentarer to “Ländryggen”

  1. […] i torsdags har jag haft rejält ont i ryggen. Särskilt efter att ha suttit still längre perioder – nackdelen med ett stillasittande […]

  2. […] när man kommer igång!! Men nu blir det paus för crossen lockar och det är dax att testa ryggen. Vardagen | byxor, sy, tyg | Trackback | […]

Kommentera