Slumpad post: Kissa på toa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gårdagens pass

| 2011-03-17, 19:48

Eftersom jag körde en något enklare variant igår på crosspasset så hann jag ta lite bilder. Här kommer en som verkligen visar aktivitet!

Nu när Flex har utökat så har vi denna salen för oss själva vilket innebär att vår nya kompis står mitt på golvet tex och att vi nu har riktiga stänger och vikter att köra med istället för de som man har när man kör bodypump. Vilken vår det kommer bli!

 2 kommentarer to “Gårdagens pass”

  1. Syster Yster says:

    O käre dar… jag blir trött bara jag ser det! Men jag har å andra sidan ridit två hästar idag, med tillhörande stalltjänst, så det kanske var därifrån tröttheten kom… 😉

  2. Sue says:

    Skulle kunna vara :mrgreen:

Kommentera