Slumpad post: Legopaket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nytt besök hos logopeden

| 2011-03-17, 22:28

Vi kör ett rejs med ett besök per vecka hos logopeden nu så idag var det återigen dax. Jag hämtade Joel strax efter halv 2 och hittade honom sovande i soffan. Extremt svårväckt. Personalen hade försökt men inte lyckats. Tog en stund och direkt när vi kom in till Åsa var Joel rätt så trumpen.

Med sig hade han dock en kanin som hans förskolegrupp har och som varje vecka får följa med någon hem. Denna vecka är det Joel den följer med hem.

Åsa fattade snabbt och fick med kaninen i lekarna och vips så var Joel på toppenhumör och härmade riktigt bra. På slutet plockade hon fram kort med roliga monster på som de gemensamt hittade på roliga namn på. Då blev kaninen genast rädd och Joel fick gömma den under sin stol och för varje monster som togs fram fick kaninen komma upp och titta, bara för att sen rusa iväg livrädd.

Att vi på hemvägen åkte förbi ett byggområde med säkert 3 grävmaskiner, 2 hjullastare och en hög andra fordon gjorde inte utflykten sämre.2 kommentarer to “Nytt besök hos logopeden”

 1. Cattis says:

  Alla dessa maskiner, visst är det konstigt att grabbar är helt galna i dom? Anton var kanske 1.5 år när han blev helt vild av bussar och lastbilar. Långt innan vi hade börjar med en massa sådana saker. Jag minns när vi nyss flyttat till vårat hus och ett helt nytt område byggdes 1 kvarter från oss…. många timmar blev det där bland hjullastare och grävskopor. Tillslut så hälsade gubbarna på oss och skrattade.
  Idag är det med Ipod och tv som gäller…. 😉

  Ha en skön helg.

 2. Sue says:

  Haha, ja nu har vi några nybyggen hyfsat nära så när cykelsäsongen börjar vet vi var vi ska hänga någonstans :mrgreen:
  Dessamma hörru!!

Kommentera