Slumpad post: Familjetavla 2.5
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sysaker

| 2011-03-17, 10:26

Det är ju inte bara tyg som behövs för att kunna sy kläder. Bibbis textil drivs av en kvinna som finns i Nävekvarn och som säljer bra-att-ha-saker för oss som syr. Många i syvärlden verkar använda sig av henne och jag har gjort det två gånger nu.

Igår kom andra paketet som innehöll saxar (så att mina tygsaxar inte råkar användas till annat än tyg), dragkedja (ska snart våga mig på såna krångligheter) men framförallt lite olika resårer, och även något slags “papper” att sätta på tyg när man ska sy applikationer (oxå något jag vill börja med).

Icke att förglömma är storlekslapparna. Har insett att jag börjar glömma vilka storlekar jag sytt saker i (orkar ju inte kolla på bloggen hela tiden:) ), så nu ska alla barnplagg få storleksmärken.Kommentera