Slumpad post: En ny beställning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hjullastare

| 2011-03-22, 22:14

Precis som igår tog vi oss till pulkabacken på morgonen. Idag var det enormt glid så man kunde inte åka så stor del av backen. Rätt snart kom dock ett stort konferensgäng och la beslag på backen. Vi tittade på dem ett tag och gick sen upp till lekrummet.

Utanför på korttidsparkeringen var det en mindre sjö och en hjullastare anlände precis för att rädda situationen. Vi stannade givetvis och tittade. Annika höll ut en stund men gav upp och gick in. Joel vägrade gå in så vi stod kvar. Bytte sida och helt plötsligtså stannar föraren och frågar om Joel vill teståka. Givetvis! Han klättrade snabbt upp och dörren stängdes. Sen stod han där säkert en kvart och man såg hur han pratade oavbrutet medan hjullastaren åkte fram och tillbaka.

Simon fick under tiden provsitta en mindre grustraktor för att inte bli avis och lyckades en stund med att endast röra ratten. Sen gick vi in. Joel kom lycklig in med John en stund senare.En kommentar to “Hjullastare”

  1. Syster Yster says:

    Så underbart – vilken upplevelse! :mrgreen:

Kommentera