Slumpad post: Många kanaler
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Baka kakor

| 2011-04-08, 21:15

I måndags när vi hade familjens dag så bakade vi kakor på förmiddagen. Var ett recept med äggula i som vi valde att hoppa över och troligen var det därför degen sen var nästan stört omöjlig att kavla. Nåja degen var god och det gick till slut att få ut lite kakor. Båda barnen var eld och lågor i början men Simon tacklade av efter ett tag och lekte med fordon istället.

Efter tre vabbdagar så är kakorna i princip slut nu…5 kommentarer to “Baka kakor”

 1. sandra says:

  Tycker ni är en MYSIG och fin famij 😛

 2. sandra says:

  familj (skall det stå)

 3. Sue says:

  Tackar 🙂 Jo mys är något vi gillar i vår familj!

 4. Syster Yster says:

  😀 Håller med före-föregående(?) talare!

  Intressant att liksom bara skippa en ingrediens… men det låter som resultatet blev bra ändå?

  Har Simon visat tecken på några allergier, förresten?

 5. Sue says:

  Jag gjorde viss research där det fanns liknande deg men utan äggula 🙂 Simon har inte visat några tendenser till allergi och vi tror nästan att Joel börjar växa ifrån sin. I Säfsen så fick han testa muffins på smet med heläggspulver och det hände inget. Han har iofs inte ätit tillagat sånt pulver men som smet har han (av misstag) och då fick han fläckarna… Så vi håller tummarna!

Kommentera