Slumpad post: En påminnelse
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Scieszka, Jon: Nu gräver vi!

| 2011-04-08, 21:07

När jag såg att dessa skulle komma var jag inte sen att önska dem. Vilken lycka när de så damp ner i brevlådan. Barnen fullkomligt älskade dem direkt. Just denna trodde jag skulle vara lite för kort, och det är ju hårdpärm (=bebisbok).

Så fel jag hade. Hjullastar-Hjalmar gick direkt till hjärtat – särskilt Simon gillade den, men så är han oxå tokig i hjullastare. Flera kvällar efter att böckerna kom så ville han absolut ha den när han skulle somna och han pratade ofta om Hjalmar.

Gillar bilderna, fordonen har lite själ och det gör det lite roligare att lägga till röster när man läser. Ser fram emot fler böcker i serien!4 kommentarer to “Scieszka, Jon: Nu gräver vi!”

 1. […] andra bok i serien om Bilköping. Även denna mycket uppskattade av barnen även om jag tror att Hjullastar-Hjalmar står högre i […]

 2. Catrine says:

  Hej! Söker med ljus och lykta efter Nu gräver vi boken som handlar om Hjullastar Hjalmar, dina barn är inte så pass stora nu att de tröttnat på boken så att du kan tänka dig att sälja den?

  Mvh

  Catrine

  • Sue says:

   Catrine, jag kollar med barnen! Återkommer på mail senare i veckan 🙂

   • Catrine says:

    Du kanske har skrivit till mig och det hamnat i min skräppost, vilken jag inte kommer åt just nu. Men maila gärna om till denna mail i stället=) Hoppas jag inte krånglat till något för dig. Mvh Catrine

Kommentera