Slumpad post: Ettårskontroll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte själv

| 2011-04-08, 20:26

Det är sällan jag lyckas göra något då barnen inte väljer att sitta med och titta på väldigt nära. Som när jag fotade tygerna jag nyss bloggade om.2 kommentarer to “Inte själv”

  1. Syster Yster says:

    Hahaha – vad söt! Ber om ursäkt för jämförelsen, men det påminner lite om hur Lo brukade sitta och uppmärksamt följa mina aktiviteter varje gång jag gjorde upp eld i Ekbacken… tyvärr ledde det inte i hans fall till att jag någonsin fick honom att tända brasan typ en timme innan jag skulle gå upp på morgnarna… men med era telningar finns det förmodligen större potential! Om än ej med brasor, kanske… än… :mrgreen:

  2. Sue says:

    Haha, djur och barn är väldigt lika i vissa fall :mrgreen:

Kommentera