Slumpad post: Vunnit en bok
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Äggklocka

| 2011-04-10, 19:05

För rätt länge sen köpte jag en äggklocka. Jag hade lackat ur på alla leksaker som var överallt och tänkte att man skulle ställa den varje kväll och sen städa. Tajmingen måste dock ha varit fel för det funkade inte alls så den åkte ner bland leksakerna.

Så för någon vecka sen hittade jag den och lanserade idén på nytt för barnen. Första dagarna gick sådär, men sen köpte Joel konceptet helt och hållet och var den som drog upp klockan (som vi sen vid ett obemärkt tillfälle rättade till). Simon har varit lite halvt deltagande, men det börjar ta sig och vissa dagar är han med helhjärtat och röjer, andra lite mindre och ibland motarbetar han genom att ta fram saker istället. Klockan vill han däremot dra upp nu.

Känns dessutom väldigt skönt att inse att trots enormt stök ibland så räcker 10 minuter långt i röjväg 🙂Kommentera