Slumpad post: En shiny!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tison, Anette: Djuren

| 2011-04-10, 19:39

Ju fler böcker om Barbapapa vi läser desto bättre blir de på något sätt och även de vi redan läst blir bättre och bättre. Roligt när det är så med böcker – särskilt barnböcker som man ju läser om rätt många gånger ibland.

Den här boken innehåller tåg, djur, lastbil, flygplan och Afrika. Rätt många bra ingredienser helt enkelt. Barnen gillar den. Efter denna bok så pratar Joel ofta om Afrika. Kanske kunde Barbapapa förvandlat sig till något mer än kistan på framsidan eftersom just förvandlingarna är väldigt poppis, men det verkar inte ha gjort så mycket för barnen iaf.En kommentar to “Tison, Anette: Djuren”

  1. […] klart många fler förvandlingar än Djuren men av någon anledning är den ändå något mindre poppis än den […]

Kommentera