Slumpad post: Kan inte sången
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ordning och reda?

| 2011-04-26, 22:13

Följer en hög bloggar, inom lite olika kategorier, såsom bokbloggar, sy- och pysselbloggar, men även inredningsbloggar och fotobloggar.

Har funderat lite på vad alla dessa sänder för signaler. Visst blir jag inspirerad men samtidigt blir jag medveten om saker jag tidigare kanske inte tänkt på, eller brytt mig så mycket om. Har tänkt en hel del på hur alla hinner med. De jobbar, fixar, pysslar, fotar, bloggar, har djur, barn, hus, trädgårdar etc och alltid väldigt fint hemma.

Så i för någon vecka sen på väg in till jobbet hittade jag en alldeles underbar post där jag sen på kvällen letade vidare lite och hittade ännu fler inlägg i samma anda (se länkar nedan). Såååååå befriande!

Har sen dess tänkt på det där då och då. På baksidan fanns halvt om halvt dolt i snö tre stora blomkrukor som jag skulle skänkt före vintern (nu är de spruckna), en gammal list från barnrummet då vi på jullovet tapetserade myshörnet, ett trasigt lekbord osv.

Bredvid min säng har jag en garderob och i väntan på att jag ska få tummen ur att fixa någon bra förvaringslösning så använder jag översta lådan i den till bok och väckarklocka. Där låg även min gamla väckarklocka (vilket iofs var smidigt då min nya gick sönder), några tidningar som jag kanske har läst (kanske inte, minns inte), en hög t-shirtar jag ska slänga eller skänka, några böcker jag börjat läsa men sen inte kommit vidare i, några dagböcker från den tiden då jag inte skrev den digitalt, en hög hårsnoddar (inte undra på att jag måste köpa nya när jag lägger alla här och sen glömmer bort).

Pysselhörnet återkommer jag till då det är en historia i sig.

Läsvärda inlägg i samma anda: SkarparstigenErdoderdo, Lisakristin’s, WAW!, Nickby rapporterar, Helenas dagar och  Johanna Stenius. Läser man i kommentarer så hittar man ännu fler.

 

 4 kommentarer to “Ordning och reda?”

 1. Micaela says:

  Åh, så roligt! Det är alltid kul med bloggar som inte är så välstädade! Micaela

 2. Sue says:

  Jamen visst är det befriande!! Visa saker som de verkligen är 🙂

 3. Teres says:

  Mmm, tycker om mitt syrum =) Å älskar färgerna – de gör mig glad! Å trivs mer när det är lite lagomt stökigt – men behöver ju inte se ut som det gjorde först då!! 😳

  Mmm, min maskinpark har jag ju dock sparat ihop under en väldigt lång tid! (första maskinen kom för 15 år sen!), öh, om inte mer förresten…)

 4. Sue says:

  Den som spar han har! Lagom kaos är det bästa tycker jag!

Kommentera