Slumpad post: Friska fläktar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Logopeden igen

| 2011-04-27, 18:59

Idag var det återigen dax att besöka logopeden efter en paus på en månad. Idag fick Joel återigen bläddra igenom pärmen (tredje gången tror jag) och Åsa lyssnade och antecknade. Gick med rekordfart och jag insåg hur mycket framsteg Joel har gjort.

Som den arbetsman han är har han enormt svårt att sitta still och idag var värre än någonsin. Han var nog mer på golvet än på stolen. Låg under bordet och dansade med fötterna på väggen, inventerade Åsas skåp och plockade fram saker han kunde titta på.

Åsa är dock helt suverän på att hantera det hela och vi lyckades få till flera övningar. Nu ska vi köra metoden “nöta in” i två veckor. Orden som gäller är bo, sol, lök, mössa och säng. Vokalfokus.2 kommentarer to “Logopeden igen”

  1. […] att motivera Joel att öva på orden logopeden gav oss så lovade vi honom att få välja en leksak i leksaksaffären. På torsdag ska vi tillbaka till […]

  2. […] Två veckor av nötmetoden verkar ha gett resultat för idag var Joel mycket duktig hos logopeden. Han lyckades härma många fler ord än någonsin förr och Åsa berömde Joel massor. […]

Kommentera