Slumpad post: Hostar igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser just nu

| 2011-05-03, 7:38

Faktiskt tre recensionsböcker på gång med väldigt olika fokus.

 • Som t-banebok valde jag Mitch Alboms Alberts sista önskan. Har gillat hans tidigare böcker. Inte läst så mycket hittills kanske lite för att det har fokus på tro och inte riktigt suger tag i mig. Tror dock att det till slut kommer att vara en tänkvärd bok.
 • Läste nyss Vecka 36 och gav mig snabbt på fortsättningen av Sofie Sarenbrant, Istället för dig. Den ligger vid sängen och jag försöker orka läsa lite varje kväll. Tur att boken lockar till läsning. Kanske inte på samma sätt som den första utan mer på ett underliggande plan. Man förstår att något kommer att hända men vet inte vad.
 • Senaste tillskottet kom igår. Patrik Sjöbergs Det du inte såg. Började läsa direkt eftersom jag sett fram emot boken sen jag hörde talas om den i höstas. Patrik var min stora idol som tonåring. Boken suger direkt tag och helt plötsligt blev detta min t-banebok. Eftersom media gått igång på bokens innehåll vet jag ju lite vad jag har att vänta, tyvärr.

Nu får vi se vilken som lockar mest till utläsning. I läshögen finns sen fler som pockar på uppmärksamhet 🙂6 kommentarer to “Läser just nu”

 1. Niklas says:

  Tipsa och Kristina Ohlsson, tre böcker har hon skrivit. Funkar helt klart om man tycker om roman/deckarstuket

 2. Sue says:

  Hennes första bok finns med i min varukorg på adlibris som vilken dag som helst ska skickas iväg som beställning!

 3. Niklas says:

  Ni läser fortfarande inte böcker på iPad? Just hennes böcker finns på biblioteket…

 4. Sue says:

  Nä, har kollat lite på det men gillar känslan av en bok och orkar inte heller släpa paddan på t-banan 🙂

 5. Niklas says:

  Ja, släpa omkring känns än så länge något nördigt. Inget jag heller skulle göra. Men kvällsläsningen görs enbart på paddan, helt underbart

 6. […] Har just insett att jag missade två böcker när jag skrev listan senast. […]

Kommentera