Slumpad post: En provtur till Skarpnäck
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pottbesök

| 2011-05-03, 20:48

Ikväll vid läggningen så knallade Simon helt plötsligt iväg till toaletten före vi läst klart. Han sa att han skulle kissa och bajsa. Jag och Joel läste klart sista sidan och sen gick vi efter.

Simon envisades och jag tog av blöjan och satte honom på pottstegen. Vips började det hända saker och Simon satt helnöjd på plats en stund. Sen var det bara att torka. Intressant eftersom vi inte kört med någon potträning alls senaste tiden.En kommentar to “Pottbesök”

  1. […] barnen skulle lägga sig i sina sängar så ville Simon gå och kissa på toaletten och precis som för en dryg vecka sen kom det inte bara kiss. När han sen var klar grät han över att behöva ha blöja på sig. […]

Kommentera