Slumpad post: Kylskåpsstädning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Belöning

| 2011-05-04, 21:47

I måndags när jag kom till Flex grattade de i receptionen mig och när jag drog kortet så kom det upp ett litet meddelande om att jag kunde ta en dricka ur kylen.

Det blidde en röd återhämtningsdryck (tror jag). Körde crosspasset och klämde drycken hemma vid köksbordet. Inget jag kommer köpa. Minns från när jag gjorde klassikern och käkade lite såna där produkter att det är minsann inget man äter för att det är gott… Men jag uppskattade gesten!

 2 kommentarer to “Belöning”

  1. Niklas says:

    Men bra gest och visst blev du ännu mer peppad att gå dit?

  2. Sue says:

    Självklart! Målet var att hamna på topplistan – inte att toppa den. Så nu får jag väl ta det målet istället!

Kommentera