Slumpad post: Det går undan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser just nu

| 2011-05-05, 19:48

Har just insett att jag missade två böcker när jag skrev listan senast.

  • Som sängbok hade jag valt Dan Browns senaste i pocket, Den förlorade symbolen som tyvärr inte alls sög tag i mig så som hans tidigare böcker gjort. Därför var det lätt att börja läsa Sarenbrant istället.
  • Som annan sängbok har jag under en längre tid läst Förgiftad av Rick Smith, men det är en fackbok och trots att den är bra så är den lite svårtsmält (absolut inte svårläst). Lite jobbigt oxå att läsa om allt som förgiftar oss. Gör att läsdrivet lite försvinner.

Nu när jag läst ut Sarenbrants bok så får vi se vilken bok som får fokus, någon på läslistan eller någon helt ny. Sara Lövenstams senaste ligger i hyllan och lockar lite…2 kommentarer to “Läser just nu”

  1. […] på men lyckas alltid glömma bort när jag väl ska beställa och likaså Utvik. Ska bara läs ut de jag håller på med just nu (iaf några av […]

  2. […] fått en ful ovana att påbörja många böcker samtidigt. Sen jag senast skrev har jag såklart hunnit läsa klart några (bok om tjej med cancer, Patriks bok, bok om […]

Kommentera