Slumpad post: Håll det enkelt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sarenbrant, Sofie: Istället för dig

| 2011-05-05, 19:41

När den väl låg här hemma kunde jag inte låta bli den. Gillar verkligen utsidan som har någon surrealistisk stämning över sig.

Tänk att man kunde läsa hela första boken utan att fatta att det var bakåt i tiden. Den här känns mer nutid inser man även om det inte är så tydligt.

Tycker boken skiljer sig från den första eftersom det in denna bok byggs upp en förväntan på att något kommer att ske men man vet inte riktigt vad. Det blir riktigt spännande till slut och jag hade svårt att släppa boken (dvs jag somnade alldeles för sent igår). Gillar att det är lite fokus på relationer oxå och inte såna enkla utan mer komplicerade såna.

Tyvärr känns det som om detta är sista boken om dessa personer vilket jag är lite splittrad till. Grundstoryn som drivit handlingen är avslutad men det finns massa trådar som man gärna skulle få reda på mer om. Får se hur Sofie resonerar. Intressant 🙂

Kommer självklart att läsa nästa bok av Sofie och hon åker in på listan över favoritförfattare.2 kommentarer to “Sarenbrant, Sofie: Istället för dig”

  1. […] har jag såklart hunnit läsa klart några (bok om tjej med cancer, Patriks bok, bok om pedofiler, Sarenbrants senaste). Den förlorade symbolen har jag lämnat över till John eftersom jag inte fastnade i den efter […]

  2. […] Andra om “I stället för dig”: Bokform Boktokig Jos Blogg […]

Kommentera