Slumpad post: Klar att hämta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Leksaksaffär

| 2011-05-09, 18:53

För att motivera Joel att öva på orden logopeden gav oss så lovade vi honom att få välja en leksak i leksaksaffären. På torsdag ska vi tillbaka till Åsa men redan i lördags fick Joel välja en leksak eftersom BR leksaker hade 25% på allt (för medlemmar). Han valde inte den sopbil han pratat så länge om utan fastnade direkt vid en grävmaskin.

Idag efter middagen tog vi oss till helikopterparken och hade som vanligt med en del sandlådeleksaker. Efter inledande gungning så föreslår jag att vi kan leka affär. Joel är snabb att rada upp sakerna på hyllorna och sen ställer vi oss i kö. Har kottar som pengar men det räcker inte för enligt Joel måste man även säga vissa ord “bo, o, säng, gunga och träd”. Man behöver ju inte undra var han fått det ifrån 🙂Kommentera