Slumpad post: Tidningar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Symaskinsinfo

| 2011-05-09, 22:33

Idag hade jag inbokad tid för en genomgång av min symaskin hos den affär jag köpte maskinen. Passade även på att få lite mer info om overlocken jag haft i fyra år. Superbra! Jag har mest kört på med normalinställningar och inte bytt vare sig pressarfötter eller trådspänning. Det enda jag har bytt är tråd och nål – och dessutom använder jag tvillingnål ibland 🙂

Nyttigt! Dessutom lämnade jag in overlocken på service och hoppas kunna hämta den imorgon. Jag fick dessutom

Sen får vi se om jag kommer ihåg det hon visade när jag väl ska till och sy…En kommentar to “Symaskinsinfo”

  1. […] början av maj var jag på genomgång av min Janome DC40s0 och en av sömmarna som de visade var den osynliga fållen. När jag sydde […]

Kommentera