Slumpad post: Äta grönt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En molntröja till mig

| 2011-05-12, 9:53

Inte kan bara John ha en molntröja utan även jag måste ha en, såklart. Körde samma mönster som min första topp, dock minskade jag ner hela till 42 eftersom det räcker. Var rätt längesen jag började på den men sen tappade jag sugen – oklart varför. För ett bra tag sen fick jag så äntligen tummen ur och sydde fållarna och halsmudden. Sen började jag använda och i för ett par veckor sen sydde jag i en namnlapp och sen har det tagit tid att få till ett foto. Gillar tröjan skarpt 🙂

Halsmudden funderade jag en hel del på och till slut föll valet på vanlig jersey (saknar vit mudd) och den var inte så stretchig men å andra sidan tunn vilket gör sig bättre här. Nåja, den kunde nog ha varit lite jämnare men den krullade sig så infernaliskt när jag drog i den så det var svårt att ha koll på hur bred den egentligen blev när jag sydde. Learning by doing 🙂

Mottagare: Sue
Mönster: Creative workshop 303, stl 42. 
Material: Brun med vita moln i jersey från JNYDesign, halsmudden i vit jersey (Jonicbeställningen).Kommentera