Slumpad post: Badkille
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På springcykel

| 2011-05-12, 9:37

Tidigt i april köpte vi en springcykel till Simon. Vi har bestämt att vänta en säsong till med vanlig cykel till Joel och antog då att Simon skulle vilja ha en springcykel oxå. Han testade snabbt men hajade inte alls så han har istället kallat trehjulingen för springcykel och velat ha den.

Idag ville han dock ta sin riktiga springcykel – till dagis. Eftersom jag skulle jobba hemifrån och var ute i god tid så kändes det helt ok. En tur som utan barn tar 2 minuter tog idag det 10-dubbla. Men det tog sig under turen. Ganska snabbt ville han gå bredvid den istället men sista halvan så gick han “sittande” på cykeln. Han ville ofta att jag skulle hålla i honom men det verkade mest vara av trygghetsskäl för jag låtsades mest hålla och det gick hur bra som helst. (Avbokar nog lunchpasset för rygg och mage har fått sitt för idag tror jag.)

Ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan han greppar konceptet 🙂Kommentera