Slumpad post: Ont i höften
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mitt bokpaket!

| 2011-05-13, 20:45

Idag låg det en grön påse i lådan. Oj vad spännande. Nästan som att fylla år ju. Förstår faktiskt de som är med i såna här byten titt som tätt 🙂

Chokladen var mycket god – kan hela familjen intyga och det finns varsin bit kvar till imorgon. Jättefin liten anteckningsbok och jag tror att den kanske tom får agera plånbok i sommar när man ibland är iväg här och där och vill ha lite papper med.

Böckerna har min hemlige bokvän verkligen lyckats med. Cook har jag funderat på men lyckas alltid glömma bort när jag väl ska beställa och likaså Utvik. Ska bara läs ut de jag håller på med just nu (iaf några av dem).

Nu ska jag se om jag kan luska ut vem som är min bokvän…2 kommentarer to “Mitt bokpaket!”

  1. Ango says:

    Utviks bok är bra. Läste den för länge sedan och gillade den väldigt mycket.
    Ett riktigt härligt paket du fick!

    Kram
    Ango

  2. […] av böckerna jag fick genom pocketbytet. Klart läsvärd med ett ämne jag vill slippa hantera i framtiden men säkerligen inte gör, […]

Kommentera