English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nätterna

| 2011-05-13, 11:23

Under vissa perioder har vi haft rätt stökiga nätter men nu slog det mig härom dagen att vi verkar ha landat. De allra flesta nätter sover barnen hela natten i sitt rum i sina sänger. Simon sover bara hos oss om han är sjuk (i princip) och Joel vandrar in kanske 1-2 nätter i veckan.

Vissa nätter vaknar de inte alls men de allra flesta nätter är det åtminstone 1-2 gånger någon av oss går in och tittar till dem. Kan vara en snuttefilt eller en napp eller en dröm, eller så har de redan somnat om när man kommer in.

Känns lite overkligt!3 kommentarer to “Nätterna”

  1. Camilla says:

    Vad skönt! Våra vaknar ju så hiskeligt tidigt, men vi har vant oss efter sju år så det är inte jobbigt längre. Bara de gånger jag inte får tummen ur och går och lägger mig i tid, men då får jag ju skylla mig själv 🙂

  2. Sue says:

    Vi har faktiskt fått väcka våra ibland – typ halv 8 så man hinner till dagis. Trodde jag aldrig skulle hända när de alltid vaknade absolut senast halv 7 (=sovmorgon).
    Ja nattuggling är inte bra – ska alldeles strax gå och sova (eller iaf läsa).

  3. […] det är lustigt hur man glömmer bort jobbiga saker. Redan i maj så hade nätterna hos oss stabiliserat sig, och det har verkligen […]

Kommentera