Slumpad post: Det blev jag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pyjamas med arbetsfordon

| 2011-05-15, 20:36

I början av april kom tyget och under påsken klippte jag ut och påbörjade pyjamasar till grabbarna. Joel valde färg på ärmarna och föreslog en gul och en röd ärm. Taget!

De fick även välja färg på mudden så Joel valde brun och Simon orange. Det syns inte på bilden men fållarna är sydda med tvillingnål – tråd i rött och gult såklart. Plus att baksidan givetvis matchar mudden 🙂

I helgen hann jag äntligen sy klart det sista.

Mottagare: Joel & Simon
Mönster: Byxor: Ottobre 6/2007, nr 28 Lily Leggings i storlek 98 och 110. Tröjor: Raglantröja Ottobre 3/2010 (nr 12) i storlek 98 och 110.
Material: Fordonstyg från Lilofant. Rött ärmtyg från JNYDesign  och kanske det gula oxå men jag tror inte det. Mudden har jag ingen koll på. Gummiband till midjan 15 mm brett.2 kommentarer to “Pyjamas med arbetsfordon”

  1. […] blir mer och mer intresserad av symaskinerna och härom dagen när jag sydde klart pyjamasarna så ville han så gärna trycka på […]

  2. […] söndags kväll när jag nästan sytt klart grabbarnas pyjamasar så hörde vi ett mullrande utanför. Det kunde bara vara vår granne Stefan som kom med sin […]

Kommentera