Slumpad post: Skohorn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Löprunda med springcykel

| 2011-05-15, 22:38

Det är ju de där stegen. 10 000 steg per dag, minst har jag lovat mig själv. Vid halv 3 idag hade jag drygt 2 000 steg och ingen träning inplanerad. Funderade på promenad. Tråkigt. Funderade på löprunda och kom på att jag kunde se hur det funkar att ha med Joel på springcykel.

Bytte om och stack iväg med Joel som var eld och lågor.

Tror det var min bästa löprunda någonsin. Dels för att kroppen (trots en hel del kilon som jag vill bli av med) kändes kanonbra men framför allt för att jag hade underbart sällskap. Snacka om intervallträning. Jag glömde i princip bort att jag sprang för jag fick hålla koll på Joels fart och anpassa mig. Att det är vår, nyss hade regnat och att vi sprang på en runda i skogen bidrog oxå till lyckokänslan.

Att Joel sen inte var tyst många sekunder gjorde att jag hade underhållning utan dess like. Vi pratade om tigrar och hundar och vargtigrar och drakar, som kanske fanns i skogen. Joels påhitt det allra mesta. Personer vi mötte log alla när de såg vilket par vi var.

Det lär bli fler vändor!En kommentar to “Löprunda med springcykel”

  1. […]   « Löprunda med springcykel […]

Kommentera