Slumpad post: Starkare!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besöksstatistik

| 2011-05-18, 9:30

Jag är en statistiknörd i vissa fall. Har under lång tid hållt lite koll på hur många besökare vi har per dag. Vi själva som är inloggade räknas inte. Mitt mål i ett par månader nu är att alla dagar ha över 100 besökare (tror unika men inte helt säker på vad som visas).

Men hela tiden kommer en dipp under 100 så att jag får börja om. Bilden visar nämligen de senaste 30 dagarna och där vill jag alltså ha alla över 100.

Senaste bottennappet kom 6 maj så nu gäller det att hålla uppe antalet till 6 juni. Får nog bevaka ännu bättre och se till att lägga ut lämpliga länkar på bra ställen så det kommer lite besökare!7 kommentarer to “Besöksstatistik”

 1. Cattis says:

  Om man går in flera gånger varje dag??räknas det som flera tillfällen??
  😉

  kolla in http://www.windinmind.se/ ,… kanske något att ta efter. Jättefina saker vi har flera grejer därifrån. Kanske kan locka flera läsare till dig.

  Kram 🙂
  //Cattis

 2. Sue says:

  Oklart om det räknas som flera besök 🙂
  Jättefina saker (länken)! Tror du har skrivit på fejan om det för jag känner igen vissa saker. Så himla roligt när folk använder material på det sättet.

 3. Cattis says:

  Och deras segelduks leverantör bor i Colombo!

 4. Sue says:

  Haha världen är bra liten 🙂

 5. […] jag skrev i våras är jag lite statistiknörd och håller koll på antalet besökare på bloggen. Nu har jag […]

 6. John says:

  Om man går in flera gånger varje dag??räknas det som flera tillfällen??

  Jag tror den har beräknar “ett besök” som en besökare under en viss tid – d v s om du kommer tillbaka inom den tiden blir det inget nytt “besök”. Vet inte hur lång tiden är, men kan gissar någon timme eller så.

 7. Sue says:

  Aha. Okej 🙂

Kommentera