Slumpad post: Veckans fokustimme
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lövestam, Sara: I havet finns så många stora fiskar

| 2011-05-21, 23:27

Gillade Saras första bok skarpt och hade ganska höga förväntningar på den här.

Från andra stycket på första sidan var jag fast. En bok som fastnar och man bär den med sig. Tog rätt lång tid att läsa den, delvis för att jag inte haft så mycket tid att läsa men även för att jag vissa kvällar inte velat läsa den, inte vågat. Den berör så enormt. Malte, lille Malte. Åh vad man skulle vilja få visa honom hur en bra familj fungerar. Det svider i mig när jag inser att det finns alldeles för många barn som har det som Malte.

Böcker som den här behövs!

Älskar Saras språk, hennes sätt att skriva. Gillar skarpt persongalleriet som är väldigt spretigt. Människor är olika, har olika erfarenheter och agerar olika. Underbart hur hon växlar perspektiv. Världen ser så olika ut beroende på vem som ser på den.

Jag längtar till nästa bok som enligt bloggen nu är färdig i en första version. Extremt lång och verkar handla om kärlek. Det ser jag fram emot!Kommentera