Slumpad post: Julråd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det blev inget bad

| 2011-06-03, 13:10

Idag har vi klämdag, så vi tänkte att ett besök på badhuset i Högdalen med hela famljen skulle sitta fint.

I vanlig ordning kom vi iväg lite senare än tänkt, men ändå i lagom tid för att hinna bada före lunch. Simon såg lite trött och ledsen ut i bilen, och han har en tendens att kunna bli bilsjuk, men väl framme utan incidenter tänkte vi att faran var över.

Så fel man kan ha.

Susanne klädde om med Joel och jag med Simon. När vi stod i omklädningsrummet och jag precis skulle börja byta om på Simon kräks han några riktiga kaskader på golvet.

Efter viss förvirring och efter att ha offrat en handduk för att torka upp det värsta och sprungit lite fram och tillbaka till toan med papper var det värsta borta. Jag fick tag i en personal som kunde skura upp det sista varpå en liten blek Simon och jag lämnade badhuset.

Joel blev jättebesviken att vi inte skulle bada, men jag vågade inte chansa på att Simon inte skulle kräkas mer, och i själva poolen vill man INTE att det händer.

Det blev en liten promenad i Högdalen centrum istället innan hemfärd och välförtjänt middagslur.3 kommentarer to “Det blev inget bad”

  1. Syster Yster says:

    Stackars liten! 🙁

  2. Sue says:

    Inte roligt men som tur är händer det inte vid varje biltur.

  3. […] koll på Simon så att vi inte skulle återuppleva traumat med kräkning i omklädningsrummet vid förra besöket. Väl framme knallade vi för säkerhets skull runt lite utanför först och till allas stora […]

Kommentera