Slumpad post: Vabruari
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tröja och byxor

| 2011-06-03, 10:58

När mamma var här så var det klart att jag skulle sy lite till henne. Hade ett underbart röd-och-vit-randigt tyg som jag köpte på syfestivalen i vintras som jag planerat att sy tröja till mig i. Mamma gillade och det räckte ganska exakt till var sin tröja.

Byxtyget hade jag liggande sen i höstas eftersom jag bara hann sy ett par byxor i julas och då prioriterade de varma tyget.

Minns från tiden i Värnamo att mönsterpassning är sådär. Fick det bekräftat när jag skulle försöka få det snyggt både på sidan och på ärmen på tröjan. Pust! Men det blev riktigt lyckat måste jag säga.

Hann sy klart båda plaggen så mamma hade dem på sig på hemresan. Tror de blev mycket uppskattade!

Mottagare: Mamma
Mönster: Tröja: Creative workshop 303, stl 50-52 (blandade lite). Byxor: Mönster från Mariannes systuga
Material: Röd jersey med vita ränder från JNYDesign, den vita halsmudden oxå därifrån. Byxtyget köpt på mässan i höstas.2 kommentarer to “Tröja och byxor”

  1. […] mamma var här så sydde jag ju en tröja till mamma och samtidigt som jag klippte ut hennes klippte jag ut en till mig. Fick bara prioritera att sy på […]

  2. […] av min Janome DC40s0 och en av sömmarna som de visade var den osynliga fållen. När jag sydde mammas byxor så insåg jag att nu fick jag en chans att testa […]

Kommentera