Slumpad post: Ålva
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Minskat tv-tittande

| 2011-06-05, 23:27

Som jag nämnt tidigare när jag listat vilka tv-program jag följer så har jag velat dra ner på tiden vid tv:n. I vår har jag lyckats väldigt bra tycker jag. Sitter väldigt sällan och tittar på tv faktiskt.

  • Desperate Housewives – vill jag inte släppa och just nu tycker jag det händer en hel del. Älskar gaygrannen och hans kommentarer. Storgillar Brees nya  dejtande och dialogen där och sen den mystiske mannen som vi nyss fick reda på vem han är. Skönt att Susan och Mike flyttar tillbaka och den delen – förhoppningsvis – är över. Ska bli intressant och se hur det går för fembarnsfamiljen där allt inte är en dans på rosor just nu.
  • Arga snickaren – har vi spelat in och tittat på när vi haft lust och tid. Gillar serien skarpt och kommer fortsätta titta.

Mästarnas mästare ville jag egentligen se men kände att tiden inte fanns utan prioriterade bort den. Såg dock finalen. Försöker komma på om jag följt någon mer serie men jag tror faktiskt inte det. Nyheter kollar jag på ibland, fast väldigt sällan.

Det sköna är att det ju faktiskt ger lite resultat. Dels tror jag att jag bloggar lite mer men framför allt så syr jag mer och det var ju det jag ville!! Kanske är nästa grej jag ska dra ner på slösurfande på bloggar och facebook…Kommentera