Slumpad post: Naturpasset
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utmattad

| 2011-06-05, 21:37

Igår kväll var barnen trötta men fick vandra över till varandras sängar och lekte ett bra tag. Helt ok eftersom det var ledigt idag och det är roligt när de kommer så bra överens. Trots det vaknade Joel vid 7 idag.

Eftersom vi fick ställa in badet härom dagen så stack jag och Joel till badet idag. John och Simon tog en cykelutflykt. Mer folk på badet idag men helt ok. Vi simmade runt i äventyrsbadet först och Joel var krokodil. Hälsade och pratade med de flesta så som han brukar. Efter en kisspaus gick vi över till mellanbassängen. Först var han skeptisk men sen insåg han att det var riktigt roligt och skrämdes inte av att råka doppa huvet ibland. Skönt!

I slutet återvände vi till äventyrsdelen och då träffade Joel på en Joel, som dessutom bara var 4 veckor yngre!

Vi bastade och Joel underhöll de övriga i bastun med frågor och funderingar. Likaså i omklädningsrummet. Vid utgången gick han lite i förväg och när jag kom ut stod han med skohornet (fastsatt i kedja) och höll för ingången. Jag frågade om man var tvungen att betala och det var man. Kan säga att det lockade fram ett par skratt.

Resten av dagen tog vi det ganska lugnt hemma och pysslade, lekte och donade. Vi åt pizza till middag och Joel åt sådär, sen satt han och klagade på ont i ögonen och jag frågade om han var trött. Han höll med! Så vi gick upp, han borstade tänderna, kissade och la sig. Jag sjöng Törnrosa-sången (10 verser) och när den var slut sov han tungt. Klockan var 17:45…Kommentera