Slumpad post: Janouch, Katerina: Tigerkvinnan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min morgon

| 2011-06-16, 10:55

Vaknade vi halv 7 av Simon som knallade in i vårt sovrum. Vi smög ut för Joel låg bredvid mig. Han sov en knapp timme till medan jag och Simon lekte lite och sen tittade på tv. Åt frukost och sen till dagis.

Hem en kortis för att sen cykla till sjukgymnasten och en halvtimmes knådande.

Hade missat samtal från dagis. Ringde upp och det var Simon som hade feber (lite över 38) så istället för att cykla hem cyklade jag till dagis och tog med mig Simon hem.

Hann precis in så ringde det på dörren. Schenker med paket. Skrev på. Senare såg jag, det var fel paket. Då kom jag ihåg att John pratat om det där. Han hade fått sms och ringt upp, fel namn (väldigt lika dock, 2 bokstäver som skiljer) och trodde det var klockan han beställt. På lådan stod telnummer till rätt person så jag ringde upp och lämnade meddelande. Han ringde men var ute med hunden och kunde inte skriva ner nummer till Schenker (fick av John). Jag ringde Schenker och nu ska de komma imorgon och hämta paketet. Pust!

Har egentligen fullt schema på jobbet idag så jag fick ta ett samtal. Simon lekte fint i barnrummet. Gick in efter en kort stund, Simon ville ha hjälp med att dra ut sänglådan. Tyckte det luktade lite väl mycket massageolja och inser att det är inte från min rygg utan det är sova-gott-olja som Simon så fint hällt ut på sina strumpor och byxor.

Sådär, nu är jag redo för resten av dagen!4 kommentarer to “Min morgon”

  1. Syster Yster says:

    Oooh, paketfelleverans=flashback! Inte bara DHL som tabbar sig då… 🙄

  2. Sue says:

    Nä tror alla tabbar sig…

  3. […] Ett minne bubblar upp. Kan det vara så att det bara nästan är vårt efternamn? Jepp, ett r verkar faktiskt vara ett k. Kollar på birthday.se och mycket riktigt. Någon har skrivit fel adress på tackkortet och då inte varit tillräckligt noga vad gäller namn, varken för- eller efternamn. […]

Kommentera