Slumpad post: Hösten kommer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ingen stegräknare

| 2011-06-17, 6:55

Idag är första dagen sen i början av april som jag inte har på mig min stegräknare. Det kändes allt lite tomt måste jag erkänna. Samtidigt väldigt skönt. Inga steg att rapportera på kvällen!

Efter att jobbets stegtävling tog slut så har jag inte lagt ner energi på att försöka komma över 10 000 steg per dag, lite för att se hur mycket/lite jag går varje dag normalt sett. Snittet blev 10 905 vilket är godkänt men lägger jag alltså ner lite energi på det kan jag öka med 4 000 per dag. Bra att veta helt klar för röra på sig behöver man ju.

Idag tror vi på dragning av vinsterna i sytokarnas stegtävling! Mycket spännande 🙂

Sponsorerna: Znok DesignLilofant DesignStrömming DesignBibbis textilLiandloKameleont DesignTygpysslingPenguin DesignMonika Kylli EmballageMrs Bao Tygmarknad och Glada grodan.4 kommentarer to “Ingen stegräknare”

 1. Tove says:

  Hej,
  Hamnade här på bloggen då jag googlade runt angående information om Janome DC 4030 som jag blivit rekommenderad då jag är på jakt efter ny symaskin. Stämmer det att du har en DC och i så fall skulle du rekommendera den?

 2. Sue says:

  Hej Tove!
  Ja jag har en sån och är nöjd. Har inte så mycket att jämföra med dock (gammal husqvarna). Har många fiffiga detaljer som gör den enkel att använda. Testat lite olika sömmar och inget strul hittills. Jo, när jag skulle sy med tvillingnål men det löste sig (jag hade gjort fel).
  Tystlåten tycker jag. Har inte hittat några saker jag saknar på den 🙂

 3. Tove says:

  Tack, tror det blir en sån. Blev rätt förtjust i den i affären och inser att jag nu jämför alla andra symaskiner med den. Trevlig blogg ni har, Kommer nog fortsätta följa er 🙂

 4. Sue says:

  Ja jag tvivlar på att du kommer att ångra dig! Om du vill ha inspiration så kan jag rekommendera gruppen “Vi sytokiga” på facebook. Bara att be om att få vara medlem 🙂
  KUL att du gillar vår blogg :mrgreen:

Kommentera