Slumpad post: I folkhögskolekatalogen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skänkt spjälsäng

| 2011-06-23, 12:28

Förra sommaren gjorde vi ett ryck med att blocka våra bebissaker. Spjälsängen blev kvar och placerades på vinden. Igår var jag uppe och hämtade ner lite större skor till Simon vars fötter verkar ha växt senaste dagarna (först växtvärk och sen röda tår…) så fick jag syn på den. Tog ner den.

Idag åkte jag bort till Möjligheternas hus som i höstas flyttade till Skarpnäck. På mindre än en kvart hann jag bära spjälsängen till bilen, åka dit, lasta ur och åka hem. Varför har jag inte gjort det tidigare?? I sommar blir det mer rensning!

 5 kommentarer to “Skänkt spjälsäng”

 1. […]   « Skänkt spjälsäng […]

 2. Syster Yster says:

  😆 men säg till om ni behöver hjälp… om ni liksom känner att hamstringsådran är för stark… 😈

 3. Sue says:

  Då lär du få komma upp en sväng i sommar. Vi kan ju iofs fota det vi tänker slänga/skänka och skicka till dig så kan du säga vad vi ska spara i en “Anna-hög” 🙂

 4. Syster Yster says:

  Ah, nä, jag tänkte mest att om ni drabbas av”ja-vi-ska-slänga-men-inte-just-*den-här*…” så kan ni åka iväg på någon utflykt en dag och komma tillbaka hem till rensade förråd… 😈

  Jag ska verklligen inte ha mer grejer själv! Åtminstone inte förrän jag har gått igenom och tagit rätt på allt jag faktiskt har – hos mamma – först… 😉

 5. Sue says:

  Haha, jasså ja det får vi fundera på. Vi kan ju rensa i källaren i Kvibille i såna fall :mrgreen:

Kommentera