Slumpad post: Fler barn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snart sommarlov

| 2011-06-23, 12:52

Idag är sista dagen på dagis före sommaren för barnen. Det ösregnade verkligen när vi skulle gå så det var bara att leta fram regnskyddet till dubbelvagnen. Hittade först bara till vanlig vagn (la i kasse och skänkte). Simon ville absolut ha ett paraply vilket sen orsakade en del problem på väg till dagis då han höll det framför Joel som inte såg ut. Nåja vi kom fram utan bli så blöta.

Filmmys planerades på dagis. I eftermiddag är det ihopsamling av alla saker som gäller plus att säga trevlig sommar till alla. Personalen får var sitt lite kuvert av oss med presentkort på adlibris och en liten personlig lapp. Tänk vad vi uppskattar dem!

Om 3 timmar har sommarlovet börjat!!En kommentar to “Snart sommarlov”

  1. […] att nu har barnens sommarlov just börjat. Några dagar tidigare än förra året. Sju lediga veckor ligger framför dem och senaste dagarna har det varit nedräkning. Jag och John […]

Kommentera